ÚJ SZÍNEKKEL ÉS KÜLÖNLEGES KIADÁSSAL KÖSZÖNTI A KÖVETKEZŐ MODELLÉVET AZ X-ADV ÉS A FORZA 750

  • Két új X-ADV Special Edition  - Iridium Gray Metallic valamint Grand Prix Red fényezésben és nagy logó grafikával kerül a piacra 
  • X-ADV vadonatúj, Puco Blue színben
  • Tavaly az X-ADV volt a 3. legkelendőbb 350 cm3 feletti modell
  • 2016 óta közel 60 000 X-ADV talált gazdára Európában
  • A tekintélyes Forza-család új, Matt Ballistic Black Metallic színösszetétellel bővül – feketére fújt alkatrészekkel, díszítésekkel és arany tónusú kerekekkel
  • A Forza 750 is elérhető lesz Candy Chromosphere Red árnyalatban

Hamarosan a Honda két legnépszerűbb európai modellje, az X-ADV és a Forza 750, izgalmas új színekben pompázik az utakon.

Az X-ADV kínálatába, így a hazai márkakereskedésekbe is, két új, úgynevezett „Special Edition” változat kerül - ezek az  Iridium Grey Metallic és a Grand Prix Red színek, melyeket nagy logós grafika tesz egyedivé.

Előző évben, a mind a mai napig úttörőnek számító, X-ADV volt a Honda harmadik legkelendőbb 350 cm3 fölötti modellje, melyből a 2016-os bevezetése óta  mintegy 60 000 darabot értékesítettek szerte a kontinensen. Csak a Neo Sports Café családba tartozó CB650R és a sportos, terepes CRF1100L Africa Twin tudta megelőzni az „SUV-robogót” az eladások tekintetében.

Az X-ADV továbbra is kapható lesz Matt Ballistic Black Metallic színben, de megjelenik a modell egy teljesen színösszeállítás a kínálatban, ez pedig a Puco Blue, és mind a kettő izgalmas, fekete-grafit díszítést kap.

BŐVEBBEN AZ X-ADV MODELLRŐL

A Forza 750 a tekintélyes Forza termékcsalád megkoronázása. Ez a high-tech stílusban fogant tökéletes maxi robogó, amely izgalmas utazást és kimagasló kényelmet kínál a motorosnak. 2021-ben a modell elnyerte a rangos Red Dot dizájndíjat köszönhetően az elegáns formatervnek, a sportos teljesítménynek és a sokoldalúságának.

A következő évben a Forza 750 Matt Ballistic Black Metallic fényezése megújul – arany színű keréktárcsák és logó díszíti a modellt, az összhatást fokozza a teljesen a fekete motorblokk, az ezt védő lemez, a padló és a lengőkar. De megvásárolható majd a vadonatúj, fekete díszítésű Candy Chromosphere Red és Iridium Gray Metallic fényezésben is a legnagyobb Forza. Az időtálló Matt Jeans Blue Metallic színben továbbra is elérhető lesz a robogó.

Az új fényezésű Forza 750 és X-ADV modellek az 2023 év végén kerülhetnek a hazai márkakereskedésekbe.

BŐVEBBEN A FORZA 750 MODELLRŐL